New Holland Agriculture ще разшири своя принос с нови продуктови линии

New Holland Agriculture ще разшири широк своя принос с нови приложат продуктови линии, в резултат на споразумение CNH Industrial да придобие земеделска трева и почвите бизнеса на Kongskilde Industries, част от датската Група Dansk Landbrugs Grovvareselskab на (DLG A.m.b.A.). Този бизнес се развива, произвежда и продава решения за земеделски приложения в оран и сено и фуражни сегменти под различни марки, включително Kongskilde, Överum и JF. Kongskilde ще продължи да работи през настоящата си организация на продажбите и дилърската си мрежа осигурява непрекъснатост в подкрепа на своите клиенти.

Майор разширение на продуктовата предлагане New Holland Agriculture

Това придобиване ще създаде сериозно разширение и повишаване на приноса на Ню Холанд с добавянето на ключова портфейл продукт. New Holland има дълга история на лидерство в инструментите за сено, която датира от 1940 г., когато тя прави голям пробив в косене на сено с въвеждането на първата самостоятелна обвързване автоматична пикап балировачката на американските фермери. През годините тя е била мотивирана от своя далновидни ангажимент да отговори на изискванията на своите клиенти и е разработила пълен набор продукти на сено оборудване за рязане, tedding, безпътен, балиране и складиране. Днес New Holland е световна марка, и за индустрията лидер в Северна Америка през haytools и пазарите за селскостопански машини.

В споразумението е важен елемент в глобалната стратегия на Ню Холанд да предоставя на своите клиенти по целия свят с иновативни и цялостни решения на своите селскостопански нужди чрез добавяне оран оборудване за продуктовото си портфолио и разширяване на нейния сено и фураж предлагане. New Holland ще използва своята световна сила в селското стопанство и експертизата на организация и дилърска мрежа Kongskilde да расте на марката и нейната дейност.

„Придобиването на Земеделието и сено и фураж дейността на Kongskilde добавя ключова продуктова гама, която допълнително ще разшири продукт предлагане New Holland Agriculture в рамките на сектора на селскостопанска техника. В същото време на дилър и вносител мрежа Kongskilde ще остане отправна точка за своите клиенти. Това споразумение ще осигури възможности за растеж и създаване на стабилна платформа за развитие на бизнеса Kongskilde и нейните марки и ние също ще постепенно да се интегрират своите продукти в портфолиото New Holland „, каза Карло Ламбро, председател на марките на New Holland Agriculture.

Прехвърляне на оран и сено и фураж активи

Придобиването включва прехвърляне на активи, свързани с оран и сено и фураж дейността на Kongskilde Industries. В производството на отпечатъка на тази дейност включва два завода в Европа, разположени в Полша и Швеция, както и други съоръжения в ЕМЕА, APAC и НАФТА региони. Сделката е обект на различни условия за приключване, включително регулаторни одобрения.

Вашият коментар