Bobcat MT85 Mini Track Loader

Bobcat въвежда MT85 Mini Track Loader

Bobcat е взел завивките изцяло новия му MT85 мини писта товарач, след това стъпките на MT52 е въведена преди повече от десетилетие.
„The Bobcat MT85 се похвали с повече мощност, увеличена вдигане способности, допълнителна стабилност и трайни компоненти, за да помогне на операторите ефективно пълна ежедневието или предизвикателни задачи в ограничено пространство строителни площадки,“ Bobcat казва в съобщение.

Bobcat MT85 мини релсови товарачи са предназначени за професионалисти в озеленяване и отдаване под наем, следвани от строителството, сгради и терени, и селскостопански приложения. Собствениците могат да ползват MT85 като самостоятелна машина или ги свържете с други компактен оборудване Bobcat ефективно да завършите различни проекти.

Най-MT85 е с 35 процента по-висока работна операционна капацитет (ROC), отколкото преди мини писта товарач повторения – класиран на 850 паунда – да се вдигне, да носи и да зареже материали. За допълнителна производителност, оператори MT85 може да вдигне материали по-висока с увеличение от 12% в височина на повдигане. За Както е добре, пробив сила на повдигане на ръката е увеличена с 29% от по-малката MT55 мини писта товарач.

Една промяна от предходни Bobcat мини релсови товарачи, новият MT85 е проектирана с двойно управление ISO джойстик. функция задвижване на товарача се контролира от джойстика лявата. Джойстикът на дясната ръка контролира Повдигнете и завъртете функции на товарача е. Датчици и циферблати на таблото панел товарача остават непроменени от MT55.

Нов педал присъствие на оператор / безопасността регулира спомагателен хидравличен поток за употреба с одобрените прикачени файлове. Педалът трябва да бъдат ангажирани, когато операторът е с помощта на прикачен файл с ограничител хидравличен поток, като прокопаване на канали, snowblowing, изкопаване на дупки с бургия или бутане / метене материал с метла ъгъл.

A стандарт за возене платформа дава на операторите по-добра видимост към предната монтиран прикачен файл, като режещи ръбове кофата на товарача.
Допълнително удобство характеристики включват валяк на гърба на рамката на товарач да помогне за намаляване на вибрациите, както и осигуряване на плавен ход; стандартните хип подложки; по-голям дръжки за качване и слизане на товарач; и държач за чаша. отделение за съхранение се намира от лявата страна на оператора за удобство.

Друга полза представяне на новата за возене платформа е по-висока скорост напред за пътуване на 4 mph и 2.3 mph, когато се работи в обратна посока.
Новата опция за MT85 мини писта товарач е общата индустрия интерфейс (CII). The CII ще позволи на клиентите, които са свикнали на този щифт на дизайн за задържане на познаване на избраната от тях интерфейс и той да съвпадат с песен товарач на Bobcat мини. Нови приложения Bobcat, въведени с интерфейса на CII включват:

свредел
Кофи: 36 или 44 инча
Хидравлична трошачка
Палет вилица
копаня
Bobcat казва MT85 мини писта товарач може да се превърне в рамките на нейните песни, с минимални щети трева, за да завърши проекта, където по-големи машини, които не могат да се поберат. Собствениците могат да избират между две ширини – 36 инча с тесни пътеки или 44 инча с широки писти.

MT85 мини писта товарач характеристики:
Номинално работно капацитет: 850 фунта (385 килограм)
Двигател: 25 к.с. Tier 4-съвместим дизел (18,6 кВт)
Височина на повдигане на шарнирна ос:. 80.9 в (2056 mm)
Работно тегло: 3110 фунта (1410 кг)
Спомагателен хидравличен поток: 12 GPM (45,2 л / мин.)