Bobcat Нова S595 Skid-товарач

Bobcat разкри нов 74-конски сили буксуване-товарач – на S595.
Според Bobcat, на S595 буксуване-товарач е най-високата работна операционна капацитет (ROC) на всеки от 500-серия товарачи в гамата си от похвали с 2200-килограмова ROC.

„Това го прави идеален за тези, които трябва да се вдигне и да носят повече материал,“ ​​Bobcat казва в съобщение. „Операторите могат да се движат повече материал в по-кратък период от време и да получите повече работа за по един и същ период от време, за повишаване на производителността.

„Вертикалната лифт-пътека S595 е в състояние да вдигне товар по-високи, което го прави по-лесно да изчистите високо едностранно камион кутии и бункери. Операторите, работещи в областта на строителството, озеленяването и селското стопанство, както и много други пазарни сегменти, ще оценят този модел, защото на компактните си размери и производителност. “

пътуване на две скорости е стандарт за S595 буксуване-биче-товарач, с максимална скорост от 11 mph. Потребителите могат да избират между ниски и високи скорости на движение, за да отговарят на условията. Операторите могат да превключват между скорости на движение с натискане на един бутон.

херметична кабина разполага с едно парче уплътнение, че отива по целия път около врата и се вписва в специален извити джоба. Според Bobcat, това намалява количеството на прах и мръсотия, които могат да влязат в кабината.

S595 буксуване-товарачи идват със стандартни контроли. Система Advanced Control (ACS) и по избор на управление с джойстик (ВСС) са налични като опции. Допълнителни възможности включват затворена кабина с топлина и климатик, радио, луксозна апаратура и хидравлично позициониране на кофата.

Bobcat S595 Skid-товарач Info

Номинално работно капацитет: 2200 фунта (998кг)
път Lift: Vertical
Двигател: 74 к.с. Tier 4 дизел (55 кВт)
Височина на повдигане на шарнирна ос:. 119 в (3353 мм)
Работно тегло: 6793 либри (3081кг)
Спомагателен хидравличен поток: 17.1 GPM (64.7 л / мин)
опция висока поток: 26.7 GPM (101.1 л / мин)
Две скорост на движение: Standard
Система Advanced Control: Опция
Избираеми управление с джойстик: Опция